Krijg 50% van jouw opleidingskosten vergoed door IKBINDR/ Twents Fonds voor Vakmanschap

Bij de Twentsche Horeca Opleider is het mogelijk om 50% van de opleidingskosten vergoed te krijgen door IKBINDR. IKBINDR is een initiatief van het Twents Fonds voor Vakmanschap en geeft scholingscheques aan mensen uit Twente die een opleiding, cursus of training willen volgen in een richting waarmee de positie op de arbeidsmarkt versterkt wordt.

Met een scholingscheque van IKBINDR krijg je 50% van de scholingskosten vergoed. De andere 50% bekostig je zelf of kan worden bijgedragen door bijvoorbeeld jouw werkgever, uitkeringsinstantie of andere persoon of organisatie waar jij mee verbonden bent. Je krijgt ondersteuning van een loopbaanconsulent van Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Hij of zij voert dan een loopbaangesprek met jou waarin ze je adviseren en jouw aanmelding beoordelen.

Voorwaarden

De voorwaarden voor het ontvangen van deze scholingscheque voor het volgen van een opleiding bij de Twentsche Horeca Opleider zijn als volgt:

✓ Je woont in Twente

✓ De scholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

✓ 50% bijdrage scholingskosten verplicht door bijvoorbeeld jezelf, jouw werkgever, uitkeringsinstantie of andere persoon of organisatie waar jij mee verbonden bent

✓ Mogelijk voor zowel de niveau 1 als de niveau 2 opleidingen

Meer informatie over deze scholingscheque en het aanvragen ervan vind je op ikbindr.nl

Nieuwe opleiding bij de Twentsche Horeca Opleider: Medewerker Fastservice

Nieuwe opleiding bij de Twentsche Horeca Opleider: Bedieningsassistent

Nieuwe opleiding bij de Twentsche Horeca Opleider: Gastheer/-vrouw