Hoe werkt het

Investeer in de ontwikkeling en kwaliteit van uw personeel!

Het aantal vacatures binnen de horeca stijgt enorm en het is steeds lastiger om kwalitatief personeel te vinden en behouden. Heeft jouw horecabedrijf wel talenten in huis, maar hebben zij geen vakopleiding gevolgd? Of wil jij jouw personeel laten blijven ontwikkelen? Leid ze dan op en zorg voor echte horecatoppers in jouw bedrijf! Via de Twentsche Horeca Opleider kunnen zij verschillende SVH erkende horecaopleidingen volgen. De opleidingen duren 7 maanden (of korter), waarna jouw personeel uitstroomt met een erkend SVH vakdiploma. Tijdens het volgen van de opleiding zullen zij vooral praktijkgericht bezig zijn en veel praktijkuren maken. Daarnaast zal er ook veel aandacht zijn voor hun persoonlijke ontwikkeling en sociale- en werknemersvaardigheden.

Wat houdt de opleiding in?

De leerling volgt 1 theoriedag per week volgens de SVH leermethode op de locatie van onze school. De leerling werkt, afhankelijk van het niveau van de gekozen opleiding, 1of 3 dagen in de praktijk (beroepspraktijkvorming). Dit kan zowel in de Twentsche Foodhal als bij jouw bedrijf, mits je een SVH leermeester in huis hebt die de leerling kan begeleiden. Heb je deze niet, dan bestaat de mogelijkheid om een andere medewerker op te leiden tot SVH leermeester bij onze samenwerkingspartner Picabia. Meer informatie hierover vind je op picabia.nl.

Tijdens de opleiding volgt de leerling ook 1 ochtend per week SoVa-training, waar hij of zij getraind wordt in sociale- en werknemersvaardigheden. Tijdens deze training wordt er dieper ingegaan op de persoonlijke begeleiding van de leerling. De leerling sluit de opleiding af met een examen dat wordt afgenomen door de SVH. Slaagt de leerling, dan ontvangt deze een waardevol SVH diploma, waar hij of zij gedurende zijn of haar hele loopbaan profijt van heeft.

Belangrijk

Waarom de Twentsche Horeca Opleider?

✓ Je investeert in de kwaliteit van jouw personeel, en daarmee jouw bedrijf

✓ Binnen 6 maanden een SVH erkend vakdiploma voor jouw werknemers

✓ Intensieve persoonlijke begeleiding en kleine klassen

✓ Sociale- en werknemersvaardigheidstrainingen

✓ Praktijkgericht onderwijs

✓ Word een aantrekkelijke werkgever voor (potentiële) werknemers, doordat je investeert in de ontwikkeling van de mensen in jouw bedrijf en het beste uit hen naar boven haalt

Wat zijn de kosten?

De Twentsche Horeca Opleider heeft geen winstoogmerk en biedt opleidingen tegen kostprijs op basis van het prijsniveau op 24 april 2023. Daarom werken wij met staffels; hoe meer leerlingen per opleiding, hoe lager de investering wordt. We starten met een opleiding wanneer we minimaal 6 aanmeldingen hebben en hanteren een maximum van 10 aanmeldingen per klas. Uitzonderingen hierop betreffen de opleidingen Bedieningsassistent niveau 1 en Gastheer/-vrouw niveau 2. Deze opleidingen kunnen in principe al starten bij 2 aanmeldingen. Voor meer informatie over de kosten van de verschillende opleidingen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 053 20 32 312, een mail sturen naar info@twentschehorecaopleider.nl of via het contactformulier op onze contactpagina.

Daarnaast kunnen 50% van de opleidingskosten vergoed worden door IKBINDR/ Twents Fonds voor Vakmanschap. De voorwaarden voor deze vergoeding zijn te vinden op ikbindr.nl.

Belangrijk

Heeft u interesse?

Als u geïnteresseerd bent in het opleiden van uw personeel bij de Twentsche Horeca Opleider, staan we klaar om met u samen te werken. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of e-mailadres op onze contactpagina, of bel ons op 053 20 32 312. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden en horen graag meer over uw specifieke opleidingsbehoeften om samen met u een maatwerkplan te ontwikkelen.

Bij de Twentsche Horeca Opleider geloven we in praktijkgericht onderwijs en bieden we maatwerk dat past bij uw planning en bedrijfsbehoeften. Investeer in de ontwikkeling van uw personeel en maak daarbij gebruik van de expertise van de Twentsche Horeca Opleider. Samen tillen we uw personeel naar een hoger niveau in het horecavak. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van succes in de horecabranche.